Annonsör
Visar 1697 resultat
Artikel januari 27, 2014
Vi blir kittlande glada av att fler börjar käka vego. Hurra för alla! Här är tre vackert glimrande guldkorn från 2013:
Artikel januari 27, 2014
1. Fantastiskt gott Vi vet inte vem som har spridit dumma rykten om att vegomat skulle vara tråkig. Tvärtom! Vegomat bjuder på en helt ny värd av smaker, konsistenser och färger. Även om inte de följande punkterna tilltalar dig så vet vi att du kommer älska den här, för vegomat är fantastiskt gott! 2. Räddar […]
Artikel januari 27, 2014
Hubbe och Kina är två passionerade matnördar som kände att de ville bidra med något till vegovärlden. Det resulterade i Sveriges första och enda helt veganska matkasse – Gröna kassen!
Artikel januari 27, 2014
Sjufaldigt grammisnominerade artisten Jenny Wilson använder köttindustrin som metafor för vårt samhälles överkonsumtion. Men nya skivan Demand the Impossible är hoppfull och talar till varje människas inre rebell.
Artikel januari 27, 2014
Den är lätt att ta för given, men trots sitt anspråkslösa yttre är potatisen en av vår kontinents historiskt viktigaste grödor. VEGO gör upp med potatisens förflutna och letar efter orsaken bakom det potatisförakt som brett ut sig under det LCHF-frälsta 2010-talet.
Artikel januari 27, 2014
Jag hörde nyligen ett radioprogram där man diskuterade om det är manligt med vegetarisk mat. Äter en riktig man grönsaker?
Artikel januari 27, 2014
Vegomat smakar inte bara gott, varje gång du skippar köttet bidrar du till en bättre värld. Vi på VEGO uppmuntrar alla steg i rätt riktning och har därför pratat med Cecilia Vikbladh som tagit begreppet Veggivore till Sverige.
Artikel januari 27, 2014
Det som gör Farang så ovanlig är inte att den är en sydostasiatisk lyxrestaurang belägen i Stockholm, ägd av tre finnar och som drar fullt hus i stort sett varenda en av veckans dagar. Nej, det som fångade vår uppmärksamhet är att den är en ny restaurang i det exklusivare segmentet som valt att fokusera på grönsaker istället för kött!
Populära kategorier
Artikel januari 27, 2014
Nu i dagarna bildar vi en ny läkarförening. Vi kommer att sprida information om hur våra kostval påverkar sjukdomsutveckling. Vår ståndpunkt är att en helt växtbaserad kost bestående av hela vegetabilier är den optimala kosten för hälsan. Vi kommer även att verka för att ersätta djurmodeller inom läkarutbildning och medicinsk forskning. Det finns oändligt att göra men här är några exempel på hur vårt arbete kommer att se ut:
Artikel februari 27, 2014
"Hur får du i dig kalcium då?", frågar vissa oroligt när man säger att man inte dricker komjölk. Och att mjölk ger starka ben har vi alla fått inpräntat i huvudet sedan dagis. Men är komjölk verkligen en mirakeldryck? Vi lät vår nutritionist Pernilla Berg reda ut all forskning och myter kring den heliga drycken.
Artikel mars 27, 2014
Vad ska man tänka på som gravid om äter veganskt eller vegetariskt? Vad ska man undvika och vad ska man äta mer av?
Artikel mars 27, 2014
Om man inte är så förtjust i bönor och linser, vilka andra bra vegetariska proteinkällor finns det då? VEGOs kostexpert tipsar.
Artikel mars 27, 2014
Vad ska man tänka som vegan/vegetarian om man äter GI? Vilka livsmedel ska man fokusera på?
Artikel mars 27, 2014
Jag har börjat äta mer och mer raw food, men har hört att vissa grönsaker är bäst att äta tillagade om man vill tillgodose sig alla vitaminer. Stämmer det eller är det bara en myt?
Artikel mars 27, 2014
Fråga: Jag blev tipsad om att äta tillskott av D-vitamin eftersom vi i Norden tydligen får i oss för lite. Jag vill helst undvika tabletter, går det att få i sig D-vitamin på något annat sätt?
Artikel mars 27, 2014
Fråga: Jag tränar 6-8 gånger i veckan, främst kondition som löpning och cykel. Har ätit veganskt sen nyår, är det något speciellt jag ska tänka på när det gäller kosten? Vill visa att det går att träna mycket och samtidigt vara vegan, är bara väldigt ny på det här.
Denna hemsida använder cookies