Annonsör
Visar 4227 resultat
Recept november 1, 2024
En enkel zucchinisallad med smak av gul curry, lime och rödlök. Fräscht och kryddigt på samma gång. Trevligt tillbehör till mycket.
Recept juni 13, 2024
Zucchinipasta är både billigt och enkelt. Här får de en örtig smak av kryddblandningen za'atar. Vänd gärna ner kikärter för protein!
Artikel februari 19, 2019
– Det visade sig svårare än jag trodde att få fram en bredbar produkt när man vill undvika palmolja och tillsatser. Glädjande nog verkar konsumenterna uppskatta att den bara innehåller fyra ingredienser för det har blivit en jättesuccé. BreOliv har även blivit utsedd till en av årets bästa hälsomatprodukter 2019 av tidningen Må Bra. Framgången […]
Recept februari 3, 2025
Oliver och valnötter är huvudingredienserna i detta tillbehör som passar till mycket. Det kommer från norra Iran där granatäpple, valnötter och olivträd finns i mängder. Örterna man använder i marinaden är mynta och chochagh. Den sistnämnda är tyvärr inte något man får tag på i övriga delar av landet (eller Sverige) men kan ersättas med koriander eller ännu mer mynta.
Artikel oktober 29, 2020
Jag var superpeppad på baba ganoushen och den var precis så god som man kan önska. En krämig auberginer på grillad aubergine med en lätt rökig smak. Perfekt dipp, mackfyllning eller röra att ha till det mesta. Vi älskar även Meze mixen som är en förpackning med tre olika röror: Hummus Original, peppriga Muhammara och krämiga […]
Artikel april 16, 2020
Det här dels ett gäng hummusar: Original, chili och soltorkad tomat. Det är en kryddig paprikaröra, Muhammara, samt en förpackning med en blandning av alla tre hummusar. Lägg där till en falafel du steker frasig i olja och du har nästan hela middagen klar. Du hittar produkterna på ICA och Coop. Kolla in hemsidan för […]
Recept juni 15, 2018
Den här rätten serveras kall och förbereds med fördel dagen innan. Bara låt stå i kylen över natten och strö över lite finhackad persilja vid servering. Fungerar även bra att marinera valfria grönsaker i.
Recept maj 12, 2022
Baba ganoush och mutabal har en sak gemensamt: de är båda en röra gjord på bränd aubergine.
Populära kategorier
Artikel november 14, 2018
Yotam Ottolenghis recept är så mycket: Njutning och nyttighet. En orgie i färg och smaker. Ofta kräver de även både tid och en lång lista intressanta ingredienser. Men inte nu längre! I sin nya kokbok Simple fokuserar han på enkla recept men med samma spännande matfilosofi.
Artikel september 26, 2017
Yosa Greek Style är ett nytt härligt mjölkfritt alternativ till grekisk yoghurt. Den tillverkas av finsk fullkornshavre genom fermentering och innehåller då rikligt med levande mjölksyra och bifidobakterier. Produkten tillverkas utan konserveringsmedel eller tillsatt socker. Den får sin fylliga smak från högklassiga rybs- och kokosolja. Yosa Greek Style finns i utvalda ICA-butiker och kostar ca 14.90 […]
Artikel februari 8, 2017
Planti vann yoghurttestet i tidningen VEGO (nr 5, 2016) så förväntningarna var skyhöga. Då smakade vi deras sojabaserade varianter, men nu är det alltså dags för havre. Vad vi tycker? Succé! Smakar faktiskt inte som någon annan havreyoghurt på marknaden. Den naturella yoghurten har en mild smak med lagom syra och vaniljyoghurten smakar som en […]
Recept augusti 20, 2017
Fluffiga yoghurtpannkakor med smak av vanilj och mandel tillsammans med varma körsbär. De görs helt utan ägg men blir så fluffiga.
Recept augusti 10, 2019
Ah! Så gott! Fluffiga pannkakor med persika och kanel som är som gjorda för att serveras med lönnsirap. Går lika bra att göra med aprikoser och plommon.
Recept juni 13, 2024
Inspirerad av japansk yakiniku får de här linserna smak av bland annat sojasås, mirin och ingefära. Gott med kokt ris och tunt skivad röd chili.
Recept juni 3, 2024
Xawaash är en traditionell somalisk kryddblandning som används för att smaksätta olika rätter, likt curry eller grytor.
Artikel mars 6, 2015
Anna Richert, programsamordnare för ”Hållbar mat för alla” på WWF. Hur ser ni på mjölkfritt margarin ur miljösynpunkt? – Det finns en bra livscykelanalys från SIK som visar att margarin har en lägre miljöpåverkan än smör i de flesta miljöpåverkanskategorier. Då är dock inte klimatpåverkan av avverkningen av skog inräknad eftersom det inte finns metoder […]
Denna hemsida använder cookies