Annonsör
Visar 1819 resultat
Artikel maj 19, 2025
Ingen Midsommar utan sill! Här är några av våra godaste vegetariska sillinläggningar - från skagen och matjessill till stekt auberginesill och skärgårdsröra.
Artikel maj 12, 2025
Garant introducerar en ny pesto med grönkål och basilika, som erbjuder en modern och smakrik variant av den klassiska italienska såsen.
Artikel maj 12, 2025
Glassfavoriten 3 Vänner presenterar sin senaste nyhet: en vegansk pinnglass med smak av mango, passion, blodapelsin och kokos.
Artikel maj 9, 2025
Nu lanserar Grand Hôtel i Stockholm sin första One Planet Plate-rätt. Växtbaserade bullar med potatismos, sås, lingonsylt och pressgurka. Självklart behövde vi testa.
Artikel maj 6, 2025
Melliskulturen är något som många svenskar håller varmt, men där ett mer nyttigt och hållbart mellanmål är en utmaning många kan relatera till – inte minst barnfamiljer. Röror med smak av äppelpaj, pizza och curry är resultatet av ett nyligen avslutat experiment med olika råvaror i syfte att hitta ett nyttigt, hållbart, men också gott mellanmålskoncept.
Artikel maj 6, 2025
Juicy Marbles är ett Slovenskt företag som har tagit fram växtbaserade köttalternativ med målet att efterlikna smaken och konsistensen hos traditionellt kött.
Artikel maj 5, 2025
Ekobryggeriet uppdaterar sin design samtidigt som de presenterar två nya spännande smaker.
Artikel april 30, 2025
Rabarber är en favorit varje vår och sommar. Här har vi samlat våra bästa rabarberrecept och lite kul info om den sötsyrliga favoriten.
Populära kategorier
Artikel april 30, 2025
Livsmedelsverkets nya kostråd för vuxna betonar vikten av en mer växtbaserad kost för att främja både hälsa och miljö.
Artikel april 25, 2025
Samira vill göra kunskap om växtbaserad kost tillgänglig för alla genom att översätta den pedagogiska boken Simple Happy Kitchen till svenska. Med humor och tydliga illustrationer hoppas hon inspirera både barn och vuxna till mer medvetna matval.
Artikel april 23, 2025
I 100 små rätter i säsong bjuder Klara Ingemyr på en färgsprakande och inspirerande hyllning till grönsakerna – i sin bästa form. Med tydligt fokus på säsongens råvaror och ett upplägg som passar både vardag och fest.
Artikel april 10, 2025
Här har samlat våra absolut godaste vegosillar till påsk! Aubergine, kronärtskocka, svamp, tofu, fänkål. Det finns så mycket vegetariskt att lägga in i både klara som krämiga inläggningar.
Artikel april 7, 2025
Äntligen är våren här och med den sparrisen! Denna läckra grönsak som går att använda till så mycket. Här är våra bästa sparrisrecept!
Artikel april 2, 2025
Svenskarna älskar lax och tonfisk. Du vet väl om att det finns grymma vegetariska alternativ till fisk som smakar likadant? Men även kreativa recept för att skapa samma goda smak och känsla? Här är våra bästa tips.
Artikel april 2, 2025
Ett nytt samarbete mellan surkålsproducenten Tistelvind och tångodlaren Hakefjordens Havskultur har resulterat i en helt ny produkt på den svenska marknaden: Surkål med sockertång.
Artikel april 1, 2025
Trots en växande hälso- och miljömedvetenhet i Sverige visar en ny undersökning att smak är en betydande barriär för svenskarnas övergång till en mer växtbaserad kost.
Denna hemsida använder cookies