Annonsör

Sök bland 5000+ recept, artiklar, vegoguider

Utforska en stor samling av över 5000 recept, artiklar och vegoguider! Oavsett om du är ny i köket eller en van kock finns här något för alla. Från enkla vardagsmåltider till inspirerande festmenyer, hittar du allt du behöver för att skapa magiska stunder i köket.

Visar 2272 resultat

Recept februari 27, 2019

Vegetarisk svartpeppartofu med kokosris

Här är det riktigt mycket smaker på en gång! Kryddig tofu som du svänger ihop snabbt under tiden som ditt krämiga kokosris kokar.

Recept februari 22, 2019

Vegetarisk pasta med zucchinipesto

Zucchini används här på två sätt. Dels som grunden i en pesto, men även stekt för att ge lite konsistens till den här rätten.

Recept februari 22, 2019

Msabaha – som hummus med en twist

Msabaha är som hummus fast utan att du mixar ihop allt till en krämig röra. I stället blandas allt bara ihop och blir en smarrig sak att äta tillsammans med varma pitabröd och en god sallad.

Recept februari 18, 2019

Friterad semla

Ja, det är så gott som det låter. Vi tog en helt vanlig semla, panerade och slängde ner i het olja. Som en gigantisk munk möter semla.

Recept februari 13, 2019

Het vegetarisk böngryta med chorizo och vitlök

Den här grytan är lagom het med vegansk chorizo och kryddor, och härligt mättande med vita bönor. God som den är eller tillsammans med ett gott bröd.

Recept februari 1, 2019

Indisk vegetarisk enchilada med curryfärs

För folk som är nya i vegovärlden är tacofredagarna lättast att vegofiera. Byt bara köttfärsen mot sojafärs! Här har vi tagit en traditionell enchilada, men i stället för en mexikansk kryddning satsar vi på indiskt.

Recept januari 30, 2019

Polentapanerade rotfrukter med rostad vitlöksmajonnäs


Ugnrostade rotfrukter är goda som de är, men tänkt dig då ett knaprigt täcke av polenta. Ah! Har du inte testat att rosta vitlöksklyftor är det dags nu.

Recept januari 25, 2019

Vegetariska indiska kikärter med spenat

Den här grytan kostar inte många kronor och är sååå god. Bruna senapsfrön är kanske inget man brukar använda i matlagning, men i det indiska köket är det väldigt populärt. Du hittar dem i kryddhyllan.

Recept januari 23, 2019

Banantårta värd en femåring

Vi sparkade i gång första numret för fem år sedan med en spektakulär banantårta med jordnötsfrosting och jag tyckte att det var en kul idé att uppdatera banantårtan till en ännu mer spektakulär skapelse… en dröm i banan, kokos och kola. Ah!

Recept januari 10, 2019

Vegetarisk Baozi burger

När en klassiker från en annan världsdel kommer hit uppstår det nästan alltid en fusion med vår egen matkultur. Som den här baozi-burgaren av Sebastian Schauermann!

Recept januari 7, 2019

Krämig vegetarisk mandelpasta med rostade tomater


Den här pastan blir härligt krämig med hjälp av mixade vita bönor och mandelmjöl. Du kan mixa ditt eget mandelmjöl, men det är också smidigt att köpa färdigt. Du kan använda varmt vatten till såsen, men pastavattnet innehåller stärkelse som gör att såsen tjocknar lite mer.

Recept december 18, 2018

Sardinsk vegetarisk fänkåls- och kikärtssoppa

Zuppa di Ceci e Finocchio är en sardinsk soppa med fänkål och kikärter. Genom att mosa en del av potatisen blir den extra krämig och det gillar vi. Välj en mindre pastasort till den här soppan, t ex någon makaron.

Recept december 18, 2018

Vegetarisk Nudelcarbonara med zucchini och rökiga kikärter

Den här har lånat krämigheten från en gräddig carbonara och toppas med rökiga kikärter. En väldigt tillfredsställande rätt som faktiskt går snabbare än 30 minuter. Så det så!

Recept december 18, 2018

Take-me-back-to-Thailand-mangosylt

Visst smakar mango gudomligt? Smaken av denna tropiska och söta frukt får mig att fantisera mig bort till Thailand. Gör en mumsig mangosylt på torkad mango så kan du faktiskt njuta av denna frukt året runt. Bred på mackan eller toppa yoghurten med den.


Recept december 17, 2018

Vegetarisk Grönkålspanna med vegoprinsar


Här kommer en härligt grön grönkålspanna med vegetariska prinskorvar, äpple, rödlök och en smarrig dijonnaise.

Recept december 12, 2018

Veganska lussebullar

Saftiga, fluffiga, fulla med saffranssmak och löjligt vackra. Det här är de bästa lussebullarna och extra goda att pensla med smör och rulla i strösocker.

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.