Annonsör
Visar 2750 resultat
Recept maj 21, 2025
Åh, du ljuvliga skapelse! Morötterna ger en trevlig sötma, men framför allt gör de kakan så otroligt saftig. Tillsammans med kanel, kardemumma och lite ingefära dansar smakerna tango i munnen. Det här är en av mina favoritkakor i hela vida bakvärlden!
Recept maj 21, 2025
Jag älskar smaken av sött tillsammans med bär! Den här kolakladdisen är söt, men tillsammans med den härligt syrliga bärgrädden blir den fantastiskt god. Så god att du knappt vill dela med dig!
Recept maj 21, 2025
Under sensommaren när dessa härliga bär är i säsong passar jag alltid på att baka med dem! Jag upplever ofta att svarta vinbär underskattas, trots att de är så otroligt goda. Särskilt som huvudingrediens i dessa härliga muffins toppade med krispigt havresmul!
Recept maj 21, 2025
Fluffigaste sockerkakan helt utan ägg! Istället används kikärtsspad som vispas fluffigt på exakt samma sätt. Måste testas!
Recept maj 21, 2025
Chokladbollar i ny form, här täckta med en ljuvlig chokladganache. Perfekt att ge bort i present till chokladälskaren.
Recept maj 21, 2025
Turbosnabba wienerbröd gjorda med smördeg och egenkokt vaniljkräm. Perfekt när du får oväntat besök.
Recept maj 21, 2025
Okej, själva tårtan innehåller inga jordgubbar men finns det något godare än Nötella och jordgubbar tillsammans? Lassa på med ett gäng gubbar vid sidan om tårtan och du är hemma!
Recept maj 21, 2025
Den här cheesecaken är min nya favorit! Jordgubbssmaken framträder på ett otroligt trevligt sätt tillsammans med färskosten och kexen. Den kommer att bakas många gånger i sommar!
Populära kategorier
Recept maj 21, 2025
Den här ljuvliga glassen svänger du ihop på bara fyra ingredienser och några timmar i frysen!
Recept maj 21, 2025
En riktigt god paj gillar de allra flesta! Den här jordgubbspajen är söt och krispig och passar utmärkt att äta som fika eller efterrätt, gärna tillsammans med vaniljsås.
Recept maj 20, 2025
När man vill ta vara på det godaste från sommaren och plocka fram under vintern! Använd så nyplockade bär som möjligt och rensa dem varsamt från stjälkar och blomfästen. Koktiden kan variera beroende på burkstorlek och hur fast frukten är. Räkna koktiden från det att vattnet i kastrullen har nått önskad temperatur. Har bären tjocka skal, som krusbär, kan de få koka upp i sockerlagen först och därefter kallna. Sedan fyller du burkarna, häller över sockerlagen och konserverar. Burkarna håller cirka ett år om de förvaras mörkt och svalt. Om du använder konserveringsburkar som på bilden, skölj då gummiringarna i kokande vatten och sätt på dem när de är fuktiga.
Recept maj 20, 2025
Jordgubbar smakar så olika beroende på om de rårörs eller kokas. Det blir gott med båda metoderna, men rårörd jordgubbssaft får en frisk smak av sommar. Blanda med lite kallt vatten, några jordgubbar och tunna citronskivor till en lemonad. Smaka på rosenbladen, de flesta är goda och ger mycket smak. Naturligtvis är det viktigt att de växer på en bra plats och inte är besprutade på något vis.
Recept maj 20, 2025
Den här saften blir vackrast på späd rosa rabarber. Här häller jag kokande vatten på rabarbern. Är rabarbern kraftig kan du koka upp den så den blir mjuk, då ger den mer smak. Det går också jättebra att koka saft på fryst rabarber.
Recept maj 20, 2025
En matig vegetarisk sallad med bland annat gröna linser, oliver och syrlig sumakdressing. Allt serveras tillsammans med en krämig aubergine- och misotahini.
Recept maj 20, 2025
Paprikor med djup smak tillsammans med en riktigt krämig och enkel fetadipp med lite sötma. Perfekt som sidorätt, mezerätt att dela eller som grilltillbehör.
Recept maj 20, 2025
Spröda kanter och segmjuka inuti med bitar av choklad. Tahini används istället för ägg, men kakorna smakar inte mycket tahini utan mest som vanliga cookies.
Denna hemsida använder cookies