Annonsör
Visar 1808 resultat
Artikel april 5, 2017
Matsvinn är ett allt större problem. Enligt Naturvårdsverket kastar vi 81 kg per person, helt i onödan. Illa illa, mat som är så gott. Men det finns självklart finurliga och smakrika lösningar på allt. Med hjälp av Emma Paulsson kan du helt plötsligt bli en vinnare… på matsvinn. Text: Emma Paulsson Matsvinn innebär att livsmedel […]
Artikel september 10, 2020
I Mattias Kristianssons senaste bok Baka veganskt blandas en rad olika klassiker i vegansk tappning. Vetebullar, pajer, kakor, kondisbitar, munkar, macarons, cupcakes och mycket mer.
Artikel september 3, 2020
Marie Andersson Butler driver Happy M Kitchen i Göteborg och är nu aktuell med boken Happy me, fylld med fräscha, hälsosamma vegorecept maxade med bra energi. **TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD** Sista tävlingsdag är tisdagen den 8 september.
Artikel augusti 27, 2020
I boken ”Käka grönt” (Norstedts) blandas smarta tips för hur du enkelt lagar vegomat i vardagen. Det är fullt med genvägar, hur du bygger upp en grön måltid, vad du kan göra för att lyfta maten lite extra och självklart grymt många fantastiska recept. För att tävla måste du svara på följande fråga: **TÄVLINGEN ÄR […]
Artikel april 18, 2019
Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan. (Psst…du hittar svaret här). Sista tävlingsdatum är onsdag den 24 april. [column size=one_half position=first ] [contact-form-7 id=”24708″ title=”Tävling-Glassfest”] [/column]
Artikel januari 23, 2020
För att tävla måste du svara på frågan nedan. Sista tävlingsdag är nu på måndag den 27 januari. **TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**
Artikel november 11, 2020
Det är en blandning av ingefärschoklad, mintchoklad, wafers med ingefära, peppermint creams och annat gott. Veganskt och lyxigt och perfekt inför julen. För att tävla måste du svara på frågan nedan senast den 21 november. På tal om julen, vilken smak har klassisk After eight? **TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**
Artikel augusti 19, 2020
En viktig och extremt intressant och hjälpsam bok. För att tävla måste du svara på frågan nedan senast tisdagen den 25 augusti. **TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**
Populära kategorier
Artikel oktober 15, 2020
”I Bli vän med sockret visar Sara Ask att det – utifrån tillgänglig forskning – finns goda skäl att ompröva vår relation till socker. Det är en ögonöppnande guide till att överleva i sötsaksdjungeln, med ett tydligt budskap: fokusera inte så mycket på detaljerna, det är helheten som spelar roll”. Vi tävlar nu ut en […]
Artikel januari 20, 2020
*VINNAREN ÄR UTSEDD och tävlingen avslutad* [column size=one_half position=first ] [contact-form-7 id=”26408″ title=”Voi”] Lycka till! PS: Voi har lanserat den första trafikskolan i världen för e-scooteranvändare – kika in den på RideLikeVoila.com. [/column]
Artikel juni 20, 2020
Enkla, snabba, gröna recept. Mycket veganskt och en del lakto-ovo (som går enkelt att veganisera). För att tävla måste du svara på frågan nedan senast den 28 juni. **TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**
Artikel mars 18, 2020
Vi tävlar ut tre ex av den veganska matbibeln av Mattias Kristiansson, med 1700 helt växtbaserade recept. För att tävla måste du svara på följande fråga senast den 22 mars. **TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD**
Artikel april 7, 2016
Jag känner mig ofta misstänkliggjord, ifrågasatt och nästan som en dålig förälder i andras ögon. Jag tror att i köttnormsverkligheten, den vi alla lever i, så har vi helt enkelt lärt oss att du inte kan leva utan kött. När det sen går upp för hen som frågar att vi inte heller dricker mjölk, äter […]
Artikel februari 4, 2021
Att avstå komjölk och i stället välja växtmjölk (eller växtdryck som det numera ska kallas inom EU efter framgångsrikt lobbande från komjölksindustrin) är en solklar vinst för både hälsa och miljö om du frågar mig. Men vilken växtmjölk är bäst och är verkligen all sorts växtmjölk bättre än komjölk?
Artikel maj 26, 2021
Battle of the chefs! Och allt för att utse sommarens godaste burgare. Färsodlarnas fräscha sommarburgare eller en indisk seekh burgare med anansraita?
Artikel februari 29, 2016
Vad ska man tänka på med barn och tillskott? Vilka behövs och hur ska man tänka med mat?
Denna hemsida använder cookies