Annonsör

Sök bland 5000+ recept, artiklar, vegoguider

Utforska en stor samling av över 5000 recept, artiklar och vegoguider! Oavsett om du är ny i köket eller en van kock finns här något för alla. Från enkla vardagsmåltider till inspirerande festmenyer, hittar du allt du behöver för att skapa magiska stunder i köket.

Visar 3993 resultat

Artikel september 19, 2017

O’Learys frestar med tre nya rätter: Oumph! Chili, Buffalo Oumph! och Oumph! Burger

Oumph! Chili är en mustig Oumph!-gryta som är fylld av smaker, med grönsaker som selleri, paprika och lök. Chilin passar lika bra att äta med nachochips och guacamole som mellan två burgarbröd, vilket du gör i en Oumph! Burger. Buffalo Oumph! är krispigt friterad Oumph! The Chunk blandad med O’Learys egna goda såser. Riktig comfort […]

Artikel september 17, 2017

Två havrenyheter från Alpro

Den nya havredrycken, Alpro Havre, är färsk, innehåller inget tillsatt socker, har ett högt fiberinnehåll och en låg fetthalt. – Detta är vår första havredryck och det känns roligt att nu kunna erbjuda våra konsumenter en färsk havredryck. Många av våra kunder har efterfrågat den och havre är den största kategorin för växtbaserade alternativ i […]

Artikel september 17, 2017

Vegansk nyhet: Wasa Sandwich Hummus!

Mellan de två krispiga knäckebröden hittar du nu en underbart krämig och god hummus gjord på kikärter, citron och vitlök. Wasa Sandwich är minst sagt det perfekt mellanmålet när du har bråttom och finns ute i butik nu!

Artikel september 17, 2017

Vackraste toasten med soldränkt spirulina!

Gör vackra toasts med medelhavsblå färg från Simris Algs spirulina. Nyttigt, färgrikt och ett perfekt sätt att göra frukosten lite roligare på.

Artikel september 17, 2017

En värmande kopp algte

Algerna står verkligen för havets flower power. Passande då att Simris Alg gör te på de små superhjältarna! Flower Power Algae Tea är ekologiskt och gjort på viol, jasmin, granatäpple och algen dunaliella, havets eget lilla superblomster. Du får ett te sprängfylld med betakaroten som är bra för synen och för hyn. Simris Alg har […]

Artikel september 15, 2017

Vegopodden möter operasångaren Rickard Söderberg

Rickard Söderberg är älskad av alla, så även av Vegopodden. Det här är ett hysteriskt roligt avsnitt där vi pratar drag queens, vegomat, djurrätt, romantik och Pantertanterna.   Finns att lyssna på de flesta podd-plattformar, bland annat Acast, Podcaster/iTunes och Soundcloud och (se länkar nedan). [button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.acast.com/vego-podden”]Lyssna via Acast[/button] [button […]

Artikel september 14, 2017

Vegansk äppelpaj till frukost?

YogOat Äpple & vanilj är en kombination av solmogen havre och syrliga äpplen, en magiskt god gurt som påminner om hemlagad äppelpaj, en ny favorit för alla åldrar! Efter vårens succé kommer nu en fruktig äppel-kompis till befintliga YogOat naturell och YogOat vanilj. Samtliga YogOat är berikade med kalcium, vitamin D, B12, folsyra och riboflavin. […]

Artikel september 8, 2017

Vegopodden möter Gustaf Söderfeldt – grisbonden som blev vegan

Gustaf Söderfeldt drev en grisgård, men en dag ändrades allt och hela familjen blev veganer. Gustaf ställde om till veganskt jordbruk och driver nu sin gård – Vegangården, strax utanför Örebro. Vi får höra på hans resa, hur man odlar veganskt och vad han har för planer för att rädda världen. Finns att lyssna på […]

Recept september 5, 2017

Nice cream med alger!

Nice cream är den snabbaste glassen på denna jord. Lägg där till en lysande grön färg av superalgen chlorella och det andas succé.

Artikel september 3, 2017

Oväntad vegan: Pringles baconchips

Vi blev själv chockade när vi lusläste ingredienslistan på Pringles Baconchips på ICA och inte bara kom fram till att de var veganska… de var även märkta med en veganstämpel. Det ni. Så nu kan ni frossa i frasiga chips med lätt rökig smak eller bjuda din köttigaste vän på ett chips som ett sätt […]

Artikel september 2, 2017

Vem har bäst hälsa – skräpmatsvegan eller köttätare?

Tyvärr hade jag inte och kommer sannolikt aldrig ha något bra svar. Men jag kom att tänka på frågan när jag läste en ny studie häromveckan. Studien gav en viss fingervisning, åtminstone när det gäller hjärt-kärlsjukdom. Forskare från Harvarduniversitetet följde 209 286 personer ur tre kohorter i mer än 20 år. Deltagarnas kostintag registrerades vart […]

Artikel september 2, 2017

Ekologiskt eller inte ekologiskt?

Fråga: Är ekologiska råvaror bättre för mig än icke ekologiska?

Artikel september 2, 2017

Hur bra är egentligen nötter och frön?

Intresset för nötter och frön har ökat lavinartat de senaste åren och de beskrivs ofta med superlativ. Hur väl stämmer alla påståenden och finns det några nackdelar? Är det fritt fram att äta nötter och frön utan begränsning?

Artikel september 2, 2017

Vegopodden möter Ida Warg

Vi möter youtubern och bloggaren Ida Warg och pratar om träning, husbilssemester och varför hon valde att bli vegan. Superroligt och inspirerande. Ett måste! 😀 Finns att lyssna på de flesta podd-plattformar, bland annat Acast, Podcaster/iTunes och Soundcloud och (se länkar nedan). [button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.acast.com/vego-podden”]Lyssna via Acast[/button] [button color=”green” size=”big” alignment=”center” […]

Artikel september 1, 2017

Pulled oats lanseras i hela Sverige

Pulled Oats kommer finnas till försäljning runt om i Sverige från och med vecka 37, på bland annat ICA, Coop, Hemköp och Willys. En förpackning på 240 g kostar ca 45 kr och räcker till 2-3 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn. Proteinet är framtaget av Maija Itkonen, innovatör, och Reetta Kivelä, doktor i […]

Artikel augusti 31, 2017

Ta efter Sverige: Ärtmjölk!

Företaget som tillverkar mjölken heter Ripple och den finns som naturell, vanilj och choklad. Den är glutenfri, sojafri och vegansk. Jämför du den med vanlig mjölk innehåller den mycket mer av både kalcium, D-vitamin och järn. Mjölken består av ärtprotein, solrosolja, ekologisk rörsocker, algolja, vitaminer och mineraler. Vi har ännu inte smakat ärtmjölken, men den […]

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.