Annonsör
Visar 1851 resultat
Artikel december 20, 2017
Köp Anna-Maria Stawrebergs bok Pepping här.
Artikel december 19, 2017
Det kommer att handla om havreyoghurt och havredryck och kommer ut i Sverige under våren. Satsningen är ett resultat av att av kunderna eftersökte växtbaserade alternativ gjorda på lokalproducerade råvaror. Både drycker och yoghurt kommer att komma i en rad olika smaker. Vi återkommer med mer info när vi vet! 😀
Artikel december 18, 2017
– Eftersom att det är återkommande varje år tror vi att många sitter inne på recept och idéer hur man livar upp julmatens rester. Nu vill vi komma åt de här idéerna och recepten som inte skrivs ner eller delas utan som sitter i ryggmärgen. Förutom att inspirera vill vi framförallt med det här uppropet uppmärksamma fler […]
Artikel december 18, 2017
Ekologisk kikärtsfärs 39,90 kr för 200 g Den Mexikanskt kryddade kikärtsfärsen kommer i två styrkor, en het och en mild och är 100 % naturlig. Den är gjord på kikärtor, gryn och klassiska tacokryddor såsom spiskummin och vitlök. Bara att mixa blandningen med vatten och steka till en färs, snabbt och enkelt! Tomat & basilika […]
Artikel december 15, 2017
Finns att lyssna på de flesta podd-plattformar, bland annat Acast, Podcaster/iTunes och Soundcloud. (Se länkar nedan). [button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://www.acast.com/vego-podden”]Lyssna via Acast[/button] [button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://itunes.apple.com/se/podcast/vegopodden/id1123323213?mt=2″]Lyssna via Podcaster/iTunes[/button] [button color=”green” size=”big” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”https://soundcloud.com/vegopodden”]Lyssna via Soundcloud[/button]
Artikel december 14, 2017
Skinka – De finns de som verkligen måste ha den där skinkan mitt på bordet, men testa då gärna en växtbaserad variant, t ex från Astrid & Aporna. Bara att griljera precis som vanligt. Senap – Det skulle inte förvåna oss om några trollar ner äggulor i sin senap, annars är senap ett säkert veganskt […]
Artikel december 13, 2017
Gästerna får även med sig ett gäng kokböcker och prenumeration på VEGO. Buda gör du HÄR.
Artikel december 12, 2017
Detta är den första burgaren i McDonalds satsning på ett vegofiera utbudet. McDonald’s Food Team har tillsammans med Anamma utvecklat en helt ny vegansk burgare för McDonald’s meny som består av en kryddat sojaburgare, äggfri majonnäs, ketchup, senap, saltgurka, sallad och tomat. Du kan även få den med glutenfritt bröd och då blir den alltså […]
Populära kategorier
Artikel december 10, 2017
Nudging visar hur man med små medel kan göra det enklare att fatta hållbara beslut, och genomföra beteendeförändringar som bland annat gynnar hälsan. Metoden används även i restaurangbranschen och Fazer Food Services var först ut i Norden att använda nudging i sina restauranger. – Eftersom vi har jobbat med nudging under några år nu vet […]
Artikel december 10, 2017
Lusse DeLuxe som är en nyhet för i år är en ljuvlig saffranswrap med smörig fyllning… och helt vegansk! 2 för 29 kr, eller slå på stort med 10 för 99 kr. Vi har själv ätit cirka 38475925 stycken och kan gott rekommendera dem. Finns alltså på närmsta 7-eleven.
Artikel december 10, 2017
Lönnsirapsnötter, enkel chokladfudge med nötter och bästa varma chokladen med kokos! Allt på 15 min!
Artikel december 7, 2017
Gå in på www.isaberg.nu och ange koden VEGO för att ta del av erbjudandet. ? Psst… erbjudandet gäller fram till nyår så ta chansen.
Artikel december 4, 2017
– Vi vill locka både invigda och oinvigda, finsmakare och nyfikna. Alla har en självklar plats i Saishoku. Vi är glada att på detta sätt få visa de härliga alternativen till animaliskt protein kommenterar Anna Sundevall, Kökschef på Yasuragi. Det är i och med ombyggnaden av det japanska badet på Yasuragi i Stockholm som man […]
Artikel december 1, 2017
Paul och Jill började odla druvor i McLaren Vale 1980 men det var dottern Melissa som styrde in odlingarna på ekologiska och biodynamiska principer. Tillsammans med sin make Mike driver hon familjeföretaget framåt med 100 % ekologisk odling. Mitt i vingården står ett stort träd som ger skydd åt fåglar, fjärilar och insekter och där […]
Artikel november 30, 2017
– Efter det fina mottagandet av vår första vegetariska pastej vill vi bjuda på ytterligare valmöjligheter i pastejhyllan. Den orientaliska pastejen inspirerar till nya konsumtionstillfällen med vegetarisk pastej. Den mildare varianten passar hela familjen och ger dessutom en järnberikad start på morgonen, säger Pontus Egnér, Marknadschef, Pastejköket. Vegetarisk Pastej Mild och Järnberikad är en lättkryddad […]
Artikel november 29, 2017
På julen äter svenska folket sig mätta på julskinka, revbensspjäll och köttbullar. Men julen blir alltmer grön och de vegetariska alternativen blir alltmer populära. Coop har i Matometern, Sveriges största undersökning om vad vi äter varje dag, frågat 1000 personer om de tror att de kommer äta mer vegetariskt eller mindre vegetariskt under julen i […]
Denna hemsida använder cookies