Grillad vegetarisk korvmacka med het tomatsås, piperade och rostad lökmayo
2 portioner
Tänk att något så enkelt kan bli så gott. Frasigt bröd med en het tomatsås, Rydbergs smarriga sommarnyhet, ett gäng korvar och en baskisk grönsaksröra.
Ingredienser
2 port
Rydbergs Rostad lök Mayo
-
4 skivor surdegsbröd
-
4 st vegokorv
-
400 g krossade tomater
Het tomatsås
-
1 burk krossade tomater
-
2 msk olivolja
-
2 tsk strösocker
-
2 tsk torkad oregano
-
2 st vitlök
-
1 st röd chili
-
1 salt
-
1 svartpeppar
Piperade
-
1 st gul lök
-
2 st grön paprika
-
2 msk olivolja
-
4 st tomat
-
1 st vitlök
-
0.5 tsk torkad basilika
-
0.5 tsk torkad oregano
-
1 salt
-
1 svartpeppar