Annonsör
VEGO är Sveriges första och största helt vegetariska mattidning med 98 000 läsare. Här finner du grön mat när den är som bäst, från vegofierade klassiker till nya favoriter. Enkla vardagsrecept utan krångliga ingredienser, blandat med lika enkel och god festmat. Du får även tips på nya produkter, inspirerande artiklar, intervjuer med kända profiler, kostråd, krönikor och mycket mer.
VEGO började som en fysisk mattidning fylld av växtbaserad/vegetarisk mat. Tidningen lades ner i juni 2024 och nu satsar jag allt på den här hemsidan plus våra sociala medier. Målet är att bygga upp Nordens största plattform för växtbaserad mat. Här blandas recept för alla tillfällen med nya kokböcker, intressanta artiklar, nya produkter, guider, kost & hälsa mm. Välkommen till min gröna oas!
Jag startade tidningen VEGO i januari 2014. Jag hade fått nej från alla förlag och skramlade ihop pengar på egen hand. Första utgåvan hade jag råd att trycka i 3000 ex och sedan har det rullat på. Första året gjorde jag i princip allt själv med min dåvarande man som hjälpte till med alla prenumeranter. Med tiden kunde jag ta in fler som hjälpte och avlastade mig och snart var VEGO en av de största mattidningarna i Sverige. Det har varit en otrolig resa och jag kan fortfarande knappt tro att det är sant.
Hej! Det är jag som är Mattias, grundare av tidningen VEGO och nu den som driver VEGOs digitala plattform. Jag älskar mat och mitt mission är att få alla att upptäcka hur god, varierad och fantastiskt kittlande vegomat kan vara.
Jag la ner den fysiska tidningen i juni 2024 och håller nu på att föra över allt material från 10 år till vår hemsida. Det blir över 5000 recept och hundratals artiklar, intervjuer, stadsguider mm. Här ska finnas allt och om du saknar något är det bara att kontakta mig. Nästa steg är att ta över de nordiska länderna med vår fantastiska vegomat.
Denna hemsida använder cookies