Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Caramarula

Caramarula

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
1 portioner
Här kommer en värmande cocktail med bland annat Amarula vegan, kokosmjölk och äppelmust. Om du inte ska servera drinken direkt kan du hälla över den varma blandningen i en termos. När det är dags för servering, häll upp den varma drycken i glas och riv över kryddorna.

Liknande recept

Cointreau Winter Cloves

Moscow mule




Frusen Daiquiri med vattenmelon och mynta

Ingredienser

1 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Blanda och värm
  • 12 cl Amarula Vegan
  • 8 cl kokosmjölk
  • 12 cl äppelmust
  • 2 cl karamellsirap
  • riven tonkaböna
  • riven muskotnöt

Gör så här

Caramaruladrinkvarm

Publicerad: 28 november, 2022

Uppdaterad: 9 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
Caramaruladrinkvarm

Publicerad: 28 november, 2022

Uppdaterad: 9 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept januari 8, 2025

Cointreau Winter Cloves

En apelsindoftande varm cocktail med Cointreau, limejuice och kryddnejlika. Värmer underbart under julen.

Recept september 30, 2021

Moscow mule

Recept juni 16, 2017




Frusen Daiquiri med vattenmelon och mynta

Recept november 10, 2016

Två kryddiga vinterdrinkar: Spiced wine 43 och El Misterioso 43

Recept maj 25, 2016

Läskande sommarbål i solen: Cointreau Punch

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.