
Blommor och bubbel
Ingredienser
4 port
-
6 cl klar äppelmust
-
4 cl kamomill- och citrussockerlag, se nedan
-
2 tsk äppelcidervinäger
-
18 cl torrt mousserande alkoholfritt vitt vin
Kamomill- och citrussockerlag
-
2.5 dl kallt vatten
-
2.5 dl strösocker
-
2 påsar kamomillte
-
6 cl citronjuice
-
4 cl apelsinjuice
-
0.5 st citron, skalet
-
0.5 st apelsin, skalet
-
1 tsk agavesirap
Gör så här
Kamomill- och citrussockerlag
Receptkreatör

Alkoholfritt - till maten
I Richard Mans drinkbok Alkoholfritt – till maten (Bonnier Fakta) krossas alla fördomar om att alkoholfritt skulle vara tråkigt. Här är det fullt av spännande smakexplosioner upphällda på glas, med ingredienser från det fantastiska växtriket. En riktig juvel i drinkboksamlingen.
Receptkreatör

Alkoholfritt - till maten
I Richard Mans drinkbok Alkoholfritt – till maten (Bonnier Fakta) krossas alla fördomar om att alkoholfritt skulle vara tråkigt. Här är det fullt av spännande smakexplosioner upphällda på glas, med ingredienser från det fantastiska växtriket. En riktig juvel i drinkboksamlingen.