
Chokladcremoso med portersås och inkokta körsbär
Ingredienser
4 port
Inkokta körsbär
-
1.5 dl strösocker
-
1.5 dl vatten
-
0.5 st lagerblad
-
3 st stjärnanis
-
225 g frysta körsbär
Chokladcremoso
-
180 g mjölkfri mörk choklad, 70 %
-
1 dl krämig kokosmjölk
-
1 nypa flingsalt
Portersås
-
1.5 dl ljust muscovadosocker
-
1 dl Carnegie Porter 3,5
Gör så här
Inkokta körsbär
Chokladcremoso
Portersås
Servering
Receptkreatör

Gröna Linjen: bjudmat för veganer och alla andra
I Gröna Linjen: bjudmat för veganer och alla andra (Ordfront förlag) bjuds det på trerätters för hela året. Det är lekfullt och lyxigt med varierande svårighetsgrad. Perfekt för alla matintresserade!
Receptkreatör

Gröna Linjen: bjudmat för veganer och alla andra
I Gröna Linjen: bjudmat för veganer och alla andra (Ordfront förlag) bjuds det på trerätters för hela året. Det är lekfullt och lyxigt med varierande svårighetsgrad. Perfekt för alla matintresserade!