Gin gin mule punch
Större delen av en punch går bra att förbereda någon eller några timmar innan, det viktiga är att om man väljer en drink med sodavatten eller något annat kolsyrat så är det en bra idé att hälla i sodavattnet tillsammans med isen precis innan serveringen eftersom kolsyran annars hinner försvinna. Samma sak gäller med färska örter, de bör läggas i precis innan servering för att inte tappa i färg och doft. Färska citrusjuicer håller sig däremot lätt fräscha några timmar, speciellt om de får stå kallt.
Ingredienser
12 port
-
60 cl gin
-
36 cl limejuice
-
24 cl sockerlag
-
6 cl ingefärsjuice
-
96 cl sodavatten
-
lime, mynta och ingefära till garnering
Sockerlag
-
5 dl strösocker
-
5 dl vatten
Gör såhär
Sockerlag
Receptkreatör
Barmästarens manual
Att blanda egna drinkar är varken krångligt eller tidsödande. Den prisbelönte barmästaren Mathin Lundgren lär oss att göra goda och välbalanserade drinkar från grunden - utan att för den sakens skull försumma gästerna.
Receptkreatör
Barmästarens manual
Att blanda egna drinkar är varken krångligt eller tidsödande. Den prisbelönte barmästaren Mathin Lundgren lär oss att göra goda och välbalanserade drinkar från grunden - utan att för den sakens skull försumma gästerna.