Nästa gång du grillar korvar, ta dem till nästa nivå genom att toppa med olika goda toppings. Här är två mumsiga förslag!
Ingredienser
4 port
Grillad korv med chili
- 4 st vegokorv
- 4 st korvbröd
- 1 st chili
- 1 st crème fraîche
- 1 st rödlök
- 1 st persilja
Grillad korv med Skagenröra
- 4 st vegokorv
- 4 st korvbröd
- 1 st röd tångcaviar
- 1 st Anamma Formbar Färs
- 1 st rostad lök
Enkel chili
- 400 g Anamma Formbar Färs
- 2 tsk paprikapulver
- 1 tsk lökpulver
- 1 tsk vitlökspulver
- 0.5 tsk cayennepeppar
- 3 m ketchup
- 400 ml passerade tomater
- 2 dl vatten
- 1 nypa salt
- 1 nypa svartpeppar
Skagenröra på kronärtskockshjärta
- 1 burk kronärtskockshjärtan
- 0.5 st rödlök
- 1 knippe dill
- 0.5 dl äggfri majonnäs
- 0.5 dl naturell yoghurt
- 1 msk röd tångcaviar
- 2 msk citronsaft
- 1 tsk salt
- 1 nypa svartpeppar