
Klickvänliga morotsfrallor
Ingredienser
20 port
-
3 g färsk jäst, stor som en ärta
-
3 dl kallt vatten
-
2 dl fullkornsdinkelmjöl eller grahamsmjöl
-
3.5 dl vetemjöl special
-
1.5 tsk salt
-
1.5 dl finriven morot
-
blandade frön, t ex sesam-, solros-, hampa- eller vallmofrön
Gör så här
På kvällen
På morgonen
Receptkreatör

Baka med grönsaker
I Baka med grönsaker (Bonnier fakta) använder Lina Wallentinson grönsaker på spännande sätt i bröd och frallor. Morötter, pumpa, spenat och mycket mer ger både färg och smak på de mest underbara sätt.
Receptkreatör

Baka med grönsaker
I Baka med grönsaker (Bonnier fakta) använder Lina Wallentinson grönsaker på spännande sätt i bröd och frallor. Morötter, pumpa, spenat och mycket mer ger både färg och smak på de mest underbara sätt.