Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Maränger med Tomteskallar

Fotograf: Eva Hildén

Maränger med Tomteskallar

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
30 portioner
De här marängerna är så spröda och luftiga att det känns som att äta söta moln. Toppa dem med en Tomteskalle från Bubs och du har det perfekta godiset att mumsa på i jul.

Liknande recept

Mjuk choc chip cookie-kaka

Maränger (veganska)

Sirupssnipper

Ingredienser

30 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Ingredienser
  • 1.5 dl kikärtsspad
  • Aquafaba?

    Aquafaba eller kikärtsspad är alltså spadet du hittar i burken med konserverade eller förpackade kikärter. Bara att sila av och använda i stället för ägg och/eller äggvita.

  • 1 tsk citronsaft
  • 3 dl strösocker
  • livsmedelsfärg
  • 30 st Bubs Tomteskallar
  • Betalt samarbete med Bubs Godis

    Bubs Godis

    Bubs Tomteskallar

    Vem älskar inte knäck, kola och julmust under julen? Bubs har kombinerat just de smakerna med hallon i deras fantastiskt goda Tomteskallar Julmust/Hallonknäck. Glöm skumma tomtar, käka skumma skallar! Innehållet är helt fritt från gelatin och andra animaliska tillsatser. Sockret är dessutom Fairtrade-certifierat.

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

äggfriaaquafabakikärtsspadmarängerveganska

Publicerad: 20 november, 2023

Uppdaterad: 16 oktober, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

äggfriaaquafabakikärtsspadmarängerveganska

Publicerad: 20 november, 2023

Uppdaterad: 16 oktober, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept februari 6, 2025

Mjuk choc chip cookie-kaka

Det här är som en blandning av chocolate chip cookies och chokladkaka. En mjuk, saftig kaka, med kikärter som en hemlighet.

Recept januari 14, 2025

Maränger (veganska)

Recept november 8, 2024

Sirupssnipper

Recept november 6, 2024

Saffransscones

Recept november 1, 2024

Skansens julpepparkakor

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.