Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Mjuka kuvertbröd med sallad (dinner rolls)

Fotograf: Mattias Kristiansson

Mjuka kuvertbröd med sallad (dinner rolls)

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
24 portioner
Det här är små mjuka kuvert bröd med smör som serveras med flingsalt på toppen. Perfekt att servera till vilken middag som helst.

Liknande recept

Nan barbari - persiskt naanbröd

Frasiga kinesiska salladslökspannkakor

Persiskt barbaribröd

Ingredienser

24 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 3.5 dl mjölk, fingervarm
  • Växtbaserat?

    Det finns flera växtbaserade alternativ till mjölk. Vanligast är baserade på havre- eller soja. Finns både i kyldisk och ute på hyllan.

  • 75 g smält smör
  • Växtbaserat?torrjäst

    Det finns flera olika märken av växtbaserat smör (margarin). Leta i kyldisken tills du hittar just din favorit.

  • 1 msk torrjäst
  • 0.75 dl strösocker
  • 1 tsk salt
  • 9 dl vetemjöl special
  • 2 msk smält smör att pensla med
  • 1 msk flingsalt

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bröddinner rollsformfranskafrallornybakat

Publicerad: 25 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bröddinner rollsformfranskafrallornybakat

Publicerad: 25 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept februari 3, 2025

Nan barbari – persiskt naanbröd

En favorit hos mig är nybakat barbari och tro det eller ej, men vi bakade aldrig barbaribröd i hemlandet. Det finns gott om barbaribagerier i varje kvarter som bakar detta bröd tre gånger om dagen inför varje måltid och det är väldigt vanligt att köpa matbröd, särskilt i Teheran.

Recept januari 27, 2025

Frasiga kinesiska salladslökspannkakor

Recept januari 15, 2025

Persiskt barbaribröd

Recept november 26, 2024

Enkel focaccia med tomater

Recept november 20, 2024

Potatistunnbröd

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.