Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Pumpernickel med pepparrotskräm och glöggkokt rödlök

Fotograf: Julia Tuvesson

Pumpernickel med pepparrotskräm och glöggkokt rödlök

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Pumpernickel som toppas med en pepparrotskräm och glöggkokt rödlök. Goda vegetariska snittar på julmingel och glöggfest.

Liknande recept

Rispapperschips med asiatisk kronärtskocksröra

Sparrissnittar med cowboysmör

Mjuk saffranskaka

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 12 st runda pumpernickel
  • olja till stekning
Pepparrotskräm
  • 100 g färskost
  • Växtbaserat?

    Flera märken har växtbaserade alternativ till färskost. De är antingen baserade på havre, soja eller mandel (eller en kombination). Leta i kyldisken.

  • 3 tsk riven pepparrot
  • salt
  • svartpeppar
Glöggkokt rödlök
  • 1 st rödlök
  • 0.75 dl lättvinsglögg
  • 1 tsk balsamvinäger
Servering
  • färsk dill

Gör så här

Receptkreatör

Julia Tuvesson

Julia Tuvesson

glöggfikaglöggmingelpepparrotskrämsnittar

Publicerad: 4 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Julia Tuvesson

Julia Tuvesson

glöggfikaglöggmingelpepparrotskrämsnittar

Publicerad: 4 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept april 15, 2025

Rispapperschips med asiatisk kronärtskocksröra

Om du friterar bitar av rispapper får du krispiga chips på bara några sekunder. Toppa med den här krämiga röran med kronärtskockshjärtan och asiatiska smaker som vitlök, sesam, sambal oelek och koriander. Trevligt drinktilltugg eller förrätt.

Recept februari 17, 2025

Sparrissnittar med cowboysmör

Recept november 4, 2024

Mjuk saffranskaka

Recept november 1, 2024

Kryddiga lönnsirapsnötter

Recept oktober 31, 2024

Pistagekakor med fikonmarmelad

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.