
Rostad rotsakssallad med cashewkräm
Ingredienser
4 port
Rostad rotsakssallad
-
300 g palsternacka
-
400 g rödbeta
-
0.5 st oskalad vitlök
-
2 dl puylinser
-
grönsaksbuljong att koka i
-
1 knippe persilja
-
1 st rödlök
-
2 msk olivolja
-
2 msk balsamvinäger
-
1 msk agavesirap
Cashewkräm
-
2 dl cashewnötter (som blötlagts över natten)
-
1 dl vatten
-
den rostade vitlöken (se ovan)
-
1 msk olivolja
-
salt
-
svartpeppar
Gör så här
Rostad rotsakssallad
Cashewkräm
Receptkreatör

Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.
Receptkreatör

Rötter & knölar
I Rötter & Knölar - vegetariska mat från underjorden (Kakao Förlag) visar Amanda och Eveline hur du vara på våra egna svenska rotfrukter. Långa säsonger, pålitliga och mångfacetterade – rotfrukter passar i allt från sallader, gratänger och grytor till soppor, röror och såser. Ja, till och med i godis och desserter. Det här är boken som alla borde äga.