
Snow cone med blodapelsin och campari
Ingredienser
4 port
Blodapelsinsirap
-
1 dl färsk, drickfärdig blodapelsinjuice
-
1 dl vatten
-
1 dl strösocker
-
1 dl filéade apelsinklyftor
Servering
-
is
-
1 dl Campari
Gör så här
Blodapelsinsirap
Servering
Receptkreatör

Recept från sena kvällar i New York
Linnéa Johanssons senaste bok, Recept från sena kvällar i New York (Norstedts) är en personlig festbibel med allt om hur du skapar minnesvärda fester med minimal ansträngning och stress, men med maximal utdelning, till mat, drinkar, tilltugg, tips och minnen.
Receptkreatör

Recept från sena kvällar i New York
Linnéa Johanssons senaste bok, Recept från sena kvällar i New York (Norstedts) är en personlig festbibel med allt om hur du skapar minnesvärda fester med minimal ansträngning och stress, men med maximal utdelning, till mat, drinkar, tilltugg, tips och minnen.