
Vegetariska rotfruktsbiffar
Rotfruktsbiffar är ett smakrikt och vegetariskt alternativ som kombinerar rotfrukter och kikärter till frasiga biffar. Servera dem med en fräsch zucchinisallad för en komplett och hälsosam måltid.
Ingredienser
4 port
Rotfruktsbiffar
-
1 st gul lök
-
1 burk à 400 g kikärter
-
200 g rotselleri
-
150 g morot
-
150 g palsternacka
-
1 dl ströbröd
-
2 msk majsstärkelse
-
2 tsk torkad timjan
-
1 tsk mörk sojasås
-
1 tsk salt
-
1 krm svartpeppar
-
2 msk neutral olja
Zucchinisallad
-
1 st zucchini
-
1 tsk mortlade fänkåls- eller kumminfrön
-
1 msk neutral olja
-
1 tsk vitvinsvinäger
-
salt
Glutenfritt?
Använd glutenfritt ströbröd.
Gör såhär
Receptkreatör

Vår kokbok budget
”Vår kokbok budget” (Norstedts) är en kokbok med 350 prisvärda recept, från svensk husmanskost till internationella rätter, med fokus på att hålla matkostnaderna nere. Den erbjuder råd om hur man tar vara på rester, planerar veckomatsedlar och handlar smart. Olika symboler i boken hjälper läsaren att snabbt hitta rätter som är snabblagade, lätta att frysa eller passar till matlådan.
Receptkreatör

Vår kokbok budget
”Vår kokbok budget” (Norstedts) är en kokbok med 350 prisvärda recept, från svensk husmanskost till internationella rätter, med fokus på att hålla matkostnaderna nere. Den erbjuder råd om hur man tar vara på rester, planerar veckomatsedlar och handlar smart. Olika symboler i boken hjälper läsaren att snabbt hitta rätter som är snabblagade, lätta att frysa eller passar till matlådan.