Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › 2 x Grillat vitlöksbröd med topping

Fotograf: Linus Hallgren

2 x Grillat vitlöksbröd med topping

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Vitlöksbröd är så gott att man ibland vill äta det frukost, lunch och middag. Här toppar vi med två tokigt goda toppingar.

Liknande recept

Krispiga morotspakora

Örtig tahinisås och klassisk tahinisås

Mashawi - grillad sallad

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Vitlöksbröd
  • 3 st vitlöksklyftor
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk finhackad persilja
  • 1 tsk salt
  • 8 skivor vitt surdegsbröd
Vit bönröra med rosmarin
  • 1 burk à 400 g vita bönor
  • 1 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 tsk salt
  • svartpeppar
Rostad paprikaröra
  • 1 st röd paprika
  • 1 st gul paprika
  • 1 msk olivolja
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 2 msk finhackad basilika
  • 2 msk rostade pinjenötter
  • 0.5 tsk salt

Gör så här

Vitlöksbröd
Vit bönröra med rosmarin
Rostad paprikaröra

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bönrörarostad paprikaveganvegetarisktvegovegomagasinetvitlöksbröd

Publicerad: 4 mars, 2017

Uppdaterad: 7 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

bönrörarostad paprikaveganvegetarisktvegovegomagasinetvitlöksbröd

Publicerad: 4 mars, 2017

Uppdaterad: 7 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept september 23, 2025

Krispiga morotspakora

De här krispiga indiska pakoran är gjorda på morötter och lök. Underbart indiskt snack som kan serveras med mango chutney eller tamarindchutney.

Recept augusti 25, 2025

Örtig tahinisås och klassisk tahinisås

Recept augusti 22, 2025

Mashawi – grillad sallad

Recept augusti 22, 2025

Pesto på morotsblast

Recept augusti 20, 2025

Legumes marinières

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.