
Böngryta med kronärtskocka, aubergine och stekt potatis
Ingredienser
4 port
-
1 st aubergine
-
1 st gul lök
-
1 st vitlöksklyfta
-
1 st röd paprika
-
1 st grön chili
-
3 msk olivolja
-
1 burk à 400 g kidneybönor
-
1 burk à 400 g stora vita bönor
-
1 msk balsamvinäger
-
1 burk à 400 ml plommontomater
-
1 krm mald spiskummin
-
1 krm rökt paprikapulver
-
1 burk à 400 g kronärtskockshjärtan
-
1 knippe bladpersilja
-
salt
-
svartpeppar
Tillbehör
-
800 g fast potatis
-
olja att steka i
-
2 krm lökpulver
-
salt
Gör så här
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.
Receptkreatör

Vegomat
I boken Vegomat (Semic förlag) av Madeleine Landley så bjuds det på en galet stor variation av vegetariska och veganska rätter. Här finns grytor och krämig pasta, biffar och gratänger. Mycket vardagsmat med lite guldkant i form av mycket smak.