
Champinjonkadai – indisk gryta
Ingredienser
4 port
-
2 st röd paprika
-
1 st grön paprika
-
500 g champinjoner, i fjärdedelar
-
2 st gula lökar, finhackade
-
1 msk riven ingefära
-
1 st vitlöksklyfta, pressad
-
1.5 tsk mald koriander
-
1 tsk chiliflingor
-
1 tsk mald spiskummin
-
1 tsk mald kardemumma
-
0.5 tsk mald kanel
-
0.5 tsk mald kryddnejlika
-
0.5 tsk mald svartpeppar
-
1 krm mald muskotnöt
-
2 msk rapsolja
-
1 tsk gurkmeja
-
3 dl vatten
Gör så här
Receptkreatör

Maten från min by
I Maten från min by (Norstedts) bjuder ayurvedagurun Janesh Vaidya med dig på en matresa till sin hemstad Kerala. Färg- sprakande och välgörande med en lätt guidning i den ayurvediska matfilosofin.
Receptkreatör

Maten från min by
I Maten från min by (Norstedts) bjuder ayurvedagurun Janesh Vaidya med dig på en matresa till sin hemstad Kerala. Färg- sprakande och välgörande med en lätt guidning i den ayurvediska matfilosofin.