
Fotograf: Eva Hildén
Citrondessert med kokoskaka och marinerade bär
4 portioner
Den här kokoskakan med citron passar så bra ihop med Oddly Goods citrondessert och färska röda bär.
Ingredienser
4 port
Kokoskaka
-
2 dl vetemjöl
-
0.75 dl strösocker
-
1 tsk bikarbonat
-
1 tsk vaniljsocker
-
1 nypa salt
-
0.75 dl ljus sirap
-
1.5 dl kokosmjölk
-
0.5 dl kokosolja
-
1 st citron, rivet skal och saft
Basilikamarinerade bär
-
3 dl färska röda bär, som jordgubbar, hallon eller vinbär
-
0.5 kruka finhackad basilika
-
1 st citron, saften
-
2 tsk strösocker
Oddlygood Dessert Dreamy Lemon
-
2 förpackningar Oddlygood Dessert Dreamy Lemon
-
rostade kokoschips