Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Danskt smörrebröd med Bärta och grön remoulad

Danskt smörrebröd med Bärta och grön remoulad

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Det här danska smörrebrödet toppas med en örtig, krispig, grön remoulad, en nyhet från Bärta samt picklad rödlök.

Liknande recept

Röd linswrap med curryröra

Sötpotatishummus med dukkah

Svamppastej med karamelliserad lök och valnötter

Fermenterad superburgare med syrad rödkål och cashewyoghurt

Jordgubbscurd

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 4 skivor danskt rågbröd
  • bordsmargarin
  • Bärta Helbit rosmarin & vitlök
  • Vad?

    Bärta görs på groddade och fermenterade gula ärtor. Det ger en härligt tuggig konsistens och fantastisk smak. Just den här är smaksatt med rosmarin & vitlök och jag skulle ha den på mackan bara som den är, skiva och lägga på en delikatessbricka, toppa bakad potatis med den eller vända ner i en sallad.

Grön remoulad
  • 1.5 dl majonnäs
  • Äggfritt?

    Det finns många äggfria majonnässorter. Leta i hyllan, även stora märken som Hellman's har nu mer veganska alternativ.

  • 2 msk finhackad saltgurka
  • 2 msk finhackad gurka
  • 1 msk finhackad kapris
  • 2 msk finhackad gräslök
  • 2 msk finhackad persilja
  • salt
Snabbpicklad rödlök
  • 2 st rödlökar
  • 1 dl rödvinsvinäger
  • 2 msk strösocker
  • 1 nypa salt

Gör så här

danskdansktremouladremouladesmörrebrödveganveganskvegetarisk

Publicerad: 27 oktober, 2021

Uppdaterad: 19 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
danskdansktremouladremouladesmörrebrödveganveganskvegetarisk

Publicerad: 27 oktober, 2021

Uppdaterad: 19 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept mars 24, 2025

Röd linswrap med curryröra

Den här röran med krispiga grönsaker, kikärter och curry är god som mackfyllning eller för att fylla våra populära linspannkakor.

Recept mars 5, 2025

Sötpotatishummus med dukkah

Recept mars 4, 2025

Svamppastej med karamelliserad lök och valnötter

Recept februari 28, 2025

Fermenterad superburgare med syrad rödkål och cashewyoghurt

Recept februari 26, 2025

Jordgubbscurd

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.