Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Egen vegansk chorizo

Fotograf: Karoline Jönsson

Egen vegansk chorizo

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
8 portioner
Vetegluten hittar du på nätet, i välsorterade matbutiker och i hälsokosten. Det är väldigt proteinrikt och får en lite trådig ”köttig” konsistens, perfekt till bland annat egna korvar.

Liknande recept

Grillspett på yoghurtmarinerad ostronskivling

Vegetariska kebabspett

Stekt blomkål med vitvinssås

Ingredienser

8 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 2 dl små vita bönor
  • 2 dl grönsaksbuljong
  • 0.5 dl ljus sojasås
  • 0.5 dl tomatpuré
  • 0.5 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 0.5 tsk liquid smoke
  • 4 dl vetegluten (seitan)

Gör så här

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

Värmande vego

Värmande vego

Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.

Publicerad: 6 november, 2024

Uppdaterad: 14 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

Värmande vego

Värmande vego

Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.

Publicerad: 6 november, 2024

Uppdaterad: 14 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept maj 20, 2025

Grillspett på yoghurtmarinerad ostronskivling

En riktigt god yoghurtmarinad full av härliga smaker. Kan användas till det mesta men passar så otroligt bra till veganska alternativ till kyckling.

Recept maj 20, 2025

Vegetariska kebabspett

Recept maj 20, 2025

Stekt blomkål med vitvinssås

Recept maj 14, 2025

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Recept april 23, 2025

Smöriga bönor och sparris i buljong

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.