
Egen vegansk chorizo
Ingredienser
8 port
-
2 dl små vita bönor
-
2 dl grönsaksbuljong
-
0.5 dl ljus sojasås
-
0.5 dl tomatpuré
-
0.5 st gul lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 tsk salt
-
1 tsk svartpeppar
-
1 msk paprikapulver
-
1 tsk cayennepeppar
-
0.5 tsk liquid smoke
-
4 dl vetegluten (seitan)
Gör så här
Receptkreatör

Värmande vego
Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.
Receptkreatör

Värmande vego
Värmande vego (Norstedts) av Karoline Jönsson är en inspirerande kokbok fylld med växtbaserade recept som passar perfekt för kalla dagar. Boken fokuserar på rätter som ger värme och näring, med rustika och smakrika måltider skapade av svenska råvaror.