
Friterad tofu med råris, wakame, miso och melonkärnor
Ingredienser
4 port
-
1 msk finhackad ingefära
-
1 msk rapsolja
-
4 dl romanesco i bitar
-
1 näve wakame
-
0.5 dl melonkärnor
-
0.75 dl salladslök, tunt skivad
-
1 msk finosherry
-
4 dl råris
Dressing
-
1.5 msk ljus misopasta
-
1 msk ljus sojasås
-
1 msk vatten
-
chiliflingor
-
1 tsk sesamolja
Servering
-
400 g friterad tofu
-
färsk koriander
Gör så här
Receptkreatör

Det godaste jag vet
Det godaste jag vet (Massolit förlag) är precis det – Lisa Förare Winbladhs absoluta favoriter. En djupdykning i smaker och full av inspiration. Blandkost med mycket vego.
Receptkreatör

Det godaste jag vet
Det godaste jag vet (Massolit förlag) är precis det – Lisa Förare Winbladhs absoluta favoriter. En djupdykning i smaker och full av inspiration. Blandkost med mycket vego.