
Glutenfri frölimpa med bönor och kummin
Ett tätt och kompakt bröd. Fint att skiva, förvara i frysen och rosta efterhand. Psst... hemligheten är att det innehåller mungbönor!
Ingredienser
4 port
-
1 dl torkade mungbönor
-
1 msk kumminfrö
-
2 dl solrosfrön
-
1.5 dl linfrön
-
1 dl mandel
-
2 dl havregryn
-
2 msk chiafrön
-
3 msk fiberhusk
-
2 tsk salt
-
3 dl vatten
-
1 msk agavesirap
-
3 msk olivolja
Gör såhär
Rödbetshummus
Receptkreatör

Baka med bönor
Lina Wallentinsons bok ”Baka med bönor” (Bonnier Fakta) är en underbar receptsamling med bröd, kakor och bakverk som alla innehåller bönor och linser. Mycket är dessutom glutenfritt! Ett måste för bak- och baljväxtälskaren.
Receptkreatör

Baka med bönor
Lina Wallentinsons bok ”Baka med bönor” (Bonnier Fakta) är en underbar receptsamling med bröd, kakor och bakverk som alla innehåller bönor och linser. Mycket är dessutom glutenfritt! Ett måste för bak- och baljväxtälskaren.