Glutenfri lingonlimpa
Ingredienser
1 bröd
-
300 g kallt vatten
-
20 g färsk jäst
-
60 g mörk sirap
-
100 g rårörda lingon
-
50 g glutenfria havregryn
-
150 g teffmjöl
-
1.5 tsk salt
-
15 g psylliumhusk
-
1 tsk xantangummi
-
50 g frysta lingon
-
teffmjöl att strö över brödet
Gör så här
Receptkreatör
Jessica Frej och Maria Blohm
Baka gott utan gluten
I Baka gott utan gluten (Tukan förlag) delar Jessica Frej och Maria Blohm med sig av glutenfria favoriter från sina tidigare böcker blandat med nya recept. En bok inte bara för dig som inte kan eller vill äta gluten, utan för alla som älskar bröd och bakverk.
Receptkreatör
Jessica Frej och Maria Blohm
Baka gott utan gluten
I Baka gott utan gluten (Tukan förlag) delar Jessica Frej och Maria Blohm med sig av glutenfria favoriter från sina tidigare böcker blandat med nya recept. En bok inte bara för dig som inte kan eller vill äta gluten, utan för alla som älskar bröd och bakverk.