Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Grillade primörer med kryddig apelsindressing

Det bästa du kan göra med grillade grönsaker är att vända de i en smakrik dressing med bland annat apelsin och spiskummin.

Grillade primörer med kryddig apelsindressing

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
6 portioner
Det bästa du kan göra med grillade grönsaker är att vända de i en smakrik dressing med bland annat apelsin och spiskummin.

Liknande recept

Italiensk vegetarisk burgare

Morotssallad med kikärter och tahinidressing

Grillad aubergine med harissa

Ingredienser

6 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 300 g morot
  • 175 g purjolök
  • 300 g zucchini
  • 500 g grön sparris
  • 150 g haricots verts
  • 2 tsk hel spiskummin
  • 0.5 tsk chiliflingor
  • kanel
  • olivolja
  • salt
  • svartpeppar
  • 0.5 st apelsin, saften
  • 20 g smörgåskrasse

Gör så här

Receptkreatör

Jamie Oliver

Jamie Oliver

dressinggrillagrillatvegetarisktvegogrill

Publicerad: 19 juni, 2024

Uppdaterad: 25 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Jamie Oliver

Jamie Oliver

dressinggrillagrillatvegetarisktvegogrill

Publicerad: 19 juni, 2024

Uppdaterad: 25 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept juli 5, 2025

Italiensk vegetarisk burgare

Här kommer en burgare med italienska smaker. En väldigt spännande grön burgare som du även kan smaksätta med färdig pesto i stället för basilika. Jag älskar parmesankrämen som är god till det mesta grillade.

Recept juli 3, 2025

Morotssallad med kikärter och tahinidressing

Recept juni 25, 2025

Grillad aubergine med harissa

Recept juni 25, 2025

Kryddig vegetarisk ostronskivling

Recept juni 25, 2025

Sötstarka vegobitar

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.