
Grundrecept bröd – Martin Johansson
Ingredienser
16 port
-
0.5 tsk färsk jäst (en hörna stor som en tärning)
-
500 g kallt vatten
-
600 g vetemjöl special
-
2 tsk salt
Gör så här
Blanda degen
Baka ut brödet
Receptkreatör

Ett recept, hundra bröd
”Ett recept, hundra bröd” av Martin Johansson (Bonnier fakta) är en bakbok som introducerar ett nytt sätt att tänka kring bakning. Genom att lära sig ett enkelt basrecept och sedan variera det, kan du skapa allt från bullar till pitabröd. Boken innehåller dessutom författarens bästa baktips och praktiska råd, vilket gör det enkelt för alla att baka precis det de vill.
Receptkreatör

Ett recept, hundra bröd
”Ett recept, hundra bröd” av Martin Johansson (Bonnier fakta) är en bakbok som introducerar ett nytt sätt att tänka kring bakning. Genom att lära sig ett enkelt basrecept och sedan variera det, kan du skapa allt från bullar till pitabröd. Boken innehåller dessutom författarens bästa baktips och praktiska råd, vilket gör det enkelt för alla att baka precis det de vill.