Krispig grekisk klyftpotatis – Traganés patátes foúrnou
Den här grekiska potatisen bakas i ugn och blir extra knaprig tack vare mannagryn. Potatisen blir krispig på utsidan och mjuk på insidan.
Ingredienser
4 port
Ingredienser
-
1 kg potatis
-
0.75 dl olivolja
-
1 tsk salt
-
2 msk mannagryn
Gör såhär
Receptkreatör
Grekisk mat
I Sara Bergs bok Grekisk mat (Natur & Kultur) bjuds det på autentisk grekisk mat. Se bredden på det fantastiska grekiska köket med allt från spännande varmrätter till smårätter, sallader, röror och desserter.
Receptkreatör
Grekisk mat
I Sara Bergs bok Grekisk mat (Natur & Kultur) bjuds det på autentisk grekisk mat. Se bredden på det fantastiska grekiska köket med allt från spännande varmrätter till smårätter, sallader, röror och desserter.