
Krossade potatisar med chili- och saffransaioli
Ingredienser
5 port
Krossade potatisar
-
10 st potatis
-
2 msk olivolja
-
1 tsk torkad rosmarin
-
salt
-
svartpeppar
Chili- och saffransaioli (vegan)
-
2 st vitlöksklyftor (rostade, se nedan)
-
1.5 dl rapsolja
-
0.75 dl osötad sojamjölk
-
1 tsk dijonsenap
-
0.25 paket saffran
-
1 tsk citronsaft
-
1 tsk srirachasås
-
salt
Gör så här
Krossade potatisar
Chili- och saffransaioli
Receptkreatör

Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.
Receptkreatör

Den goda gröna julen
Den goda gröna julen (Norstedts) är Karoline Jönssons tredje kokbok och en mysig samling helt veganska julrecept. Här finns allt till julbordet, vintermiddagen, gosiga frukostar och glatt julbak.