Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Pizzadeg – Eva De Masis

Pizzadeg – Eva De Masis

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Den här degen är inte jobbig att göra, men tar däremot tid. Den är kladdigare än vanlig deg, men det är också hemligheten. Och ja, allt står i gram, men det är bara för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Liknande recept

Sparrisquiche med tofu

Spenatpiroger - fatayer sabanekh

Vegetarisk paj med tofustanning

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 850 g vetemjöl special
  • 150 g dinkelmjöl
  • 10 g färsk jäst
  • 700 g kallt vatten
  • 1 msk salt
  • 2 msk olivolja

Gör så här

Receptkreatör

Eva De Masi

Eva De Masi

Publicerad: 20 november, 2024

Uppdaterad: 23 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Eva De Masi

Eva De Masi

Publicerad: 20 november, 2024

Uppdaterad: 23 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept mars 4, 2025

Sparrisquiche med tofu

Sparris hör ju våren till och här kommer en klassisk sparrispaj... med en twist. Här görs stanningen med tofu, vilket blir helt perfekt. Jag smaksatte med färdig pesto och det finns mjölkfri i välsorterade matbutiker.

Recept februari 26, 2025

Spenatpiroger – fatayer sabanekh

Recept februari 25, 2025

Vegetarisk paj med tofustanning

Recept februari 10, 2025

Snickerspizza med banan

Recept januari 29, 2025

Pizza med fänkålskorv och salladslök

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.