Po’boys med cajunblomkål
Ingredienser
4 port
Blomkål
-
1 st blomkålshuvud
-
2 dl rapsolja
-
1 tsk vitlökspulver
-
1 tsk lökpulver
-
1 tsk svartpeppar
-
1 tsk torkad timjan
-
1 tsk torkad oregano
-
1 tsk paprikapulver
-
0.5 tsk salt
-
0.5 tsk cayennepeppar
-
0.5 tsk chiliflakes
-
1 tsk worcestershiresås
-
5 droppar Tabasco
Remoulad
-
1 dl crème fraîche
-
1 dl majonnäs
-
1.5 msk cornichons, finhackade
-
1 tsk kapris, finhackad
-
1 msk citronsaft
-
1 msk senap
-
1 msk finhackad persilja
-
Tabasco
-
salt
-
svartpeppar
Servering
-
4 st hamburgerbröd
-
1 st tomat, skivad
-
isbergssallad, strimlad
Gör så här
Förberedelser
Vid grillen
Receptkreatör
Per Ehrlund
Grilla mera vego
I boken Grilla mera vego (Bokförlaget Semic) delar Per Ehrlund, en av Sveriges mest anlitade grillinstruktörer, med sig av grillad vegomat, såser, tillbehör och desserter. Allt fullt med tips på hur du lyckas med din gröna grillning.
Receptkreatör
Per Ehrlund
Grilla mera vego
I boken Grilla mera vego (Bokförlaget Semic) delar Per Ehrlund, en av Sveriges mest anlitade grillinstruktörer, med sig av grillad vegomat, såser, tillbehör och desserter. Allt fullt med tips på hur du lyckas med din gröna grillning.