
Potatisbullar med fejkon
Ingredienser
4 port
Potatisbullar
-
1 kg mjölig potatis
-
2 burkar à 400 g små vita bönor
-
200 g gröna ärtor
-
1 dl kikärtsspad
-
2 dl vetemjöl
-
1 nypa salt
-
1 nypa svartpeppar
-
rapsolja att steka i
Fejkon
-
600 g tofu
-
3 msk ljus sojasås
-
1 msk liquid smoke
-
1 msk agavesirap
-
1.5 msk rapsolja
Till servering
-
300 g lingon
-
finhackad persilja
Gör så här
Potatisbullar
Fejkon
Receptkreatör

Vego i världsklass
Vego i världsklass (Norstedts) utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader. Här får du veta varför ett grönt proteinskifte är så viktigt, vilka näringsmässiga utmaningar du ställs inför och hur du på ett konkret sätt kan komma runt dem. 120 närings- och klimatberäknade veganska och lakto-ovo vegetariska recept hjälper dig på vägen.
Receptkreatör

Vego i världsklass
Vego i världsklass (Norstedts) utmanar fördomar och myter om vegetarisk mat och visar att vego är så mycket mer än bara sallader. Här får du veta varför ett grönt proteinskifte är så viktigt, vilka näringsmässiga utmaningar du ställs inför och hur du på ett konkret sätt kan komma runt dem. 120 närings- och klimatberäknade veganska och lakto-ovo vegetariska recept hjälper dig på vägen.