Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegetarisk risottokaka med saffran och grönsaker

Fotograf: Mattias Kristiansson

Vegetarisk risottokaka med saffran och grönsaker

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
En maffig risottokaka som passar lika bra varm, ljummen och kall. Variera fyllningen med olika grönsaker efter behag och smak, hur enkelt som helst.

Liknande recept

Ris med bondbönor och dill - timmen baghilla

Risotto med kantareller

Vegetarisk risotto med edamamebönor

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 0.5 dl olivolja
  • 1 st gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 4 dl risottoris
  • 0.5 g saffran
  • 6 dl vatten
  • 1 st grönsaksbuljongtärning
  • 1 st röd paprika
  • 0.5 st zucchini
  • 0.5 st aubergine
  • 1 st rödlök
  • 2 st portabellosvampar
  • 1 kruka färsk basilika
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

risottosaffranveganveganskvegetarisk

Publicerad: 12 september, 2015

Uppdaterad: 8 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
risottosaffranveganveganskvegetarisk

Publicerad: 12 september, 2015

Uppdaterad: 8 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept september 2, 2025

Ris med bondbönor och dill – timmen baghilla

Det här är en av mina favoriträtter tack vare dess originalitet, fräschör och smak. Aromen från dillen ihop med de gröna bondbönorna är ett måste att testa.

Recept augusti 27, 2025

Risotto med kantareller

Recept augusti 26, 2025

Vegetarisk risotto med edamamebönor

Recept augusti 26, 2025

Sesamtofu med ris

Recept augusti 25, 2025

Birîncî – kurdiskt tomatris

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.