Rostade mandlar med citron och rosmarin
Enkelt och alltid rätt. Jag hade en gång en köksmästare som sa att en bar inte var komplett utan bra rostade mandlar. Dessa har fått smak av salt, citron, rosmarin och olivolja. Dessutom är de lätta att göra.
Ingredienser
4 port
-
200 g mandlar
-
1 msk olivolja
-
2 nypa flingsalt
-
0.5 st citron, rivet skal
-
1 kvist rosmarin
Gör såhär
Receptkreatör
Barmästarens manual
Att blanda egna drinkar är varken krångligt eller tidsödande. Den prisbelönte barmästaren Mathin Lundgren lär oss att göra goda och välbalanserade drinkar från grunden - utan att för den sakens skull försumma gästerna.
Receptkreatör
Barmästarens manual
Att blanda egna drinkar är varken krångligt eller tidsödande. Den prisbelönte barmästaren Mathin Lundgren lär oss att göra goda och välbalanserade drinkar från grunden - utan att för den sakens skull försumma gästerna.