
Tahinibrownie & hallon cheesecake-bars
En mjuk men ultrafudgig, chokladig botten med inslag av sesam som harmoniserar med ett krämigt lager av bär – vad finns det att inte älska?
Ingredienser
12 port
Fyllning
-
80 g strösocker
-
1 tsk vaniljsocker
-
2 tsk näringsjäst
-
0.5 st citron, rivet skal
-
20 g majsstärkelse
-
0.5 krm xantangummi
-
400 g yoghurt, rumstempererad
-
50 g vispgrädde, rumstempererad
-
25 g smält smör
Topping
-
150 g färska hallon, halverade
Gör såhär
Receptkreatör

Vegalicious Cheesecakes
Det här receptet kommer från Ilse R. Pinners fantastiska bok med veganska cheesecakes i olika varianter. Från klassiska veganiserade cheesecake till dekadenta egna påhitt, desserter och kakor. Ett måste för bakfantasten.
Receptkreatör

Vegalicious Cheesecakes
Det här receptet kommer från Ilse R. Pinners fantastiska bok med veganska cheesecakes i olika varianter. Från klassiska veganiserade cheesecake till dekadenta egna påhitt, desserter och kakor. Ett måste för bakfantasten.