Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Tofish med nudelsallad

Fotograf: Karoline Jönsson

Tofish med nudelsallad

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
2 portioner
Dagar då man blir sugen på något mer lätt och fräscht passar den här smakrika nudelsalladen med panerad tofu helt perfekt.

Liknande recept

Vegetariska vietnamesiska pannkakor – Bánh Xèo

Vegetariska kebabspett

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Ingredienser

2 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 250 g tofu
  • 2 dl pankoströbröd
Frityrsmet
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 0.5 tsk salt
  • 1 msk bakpulver
  • 0.5 msk strösocker
  • 1 msk neutral olja
  • 1 dl vatten
Dressing
  • 5 st soltorkade tomater
  • 4 st dadlar, urkärnade
  • 0.5 dl saltade och rostade jordnötter
  • 0.75 dl olivolja
  • 0.5 dl citronsaft
  • 0.5 dl vatten
  • 1 msk ljus sojasås
  • 1 msk riven ingefära
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 kruka korianderstjälkar
  • salt
  • svartpeppar
Nudelsallad
  • 400 g vitkål
  • 0.5 st broccoli
  • 2 st morötter
  • 1 kruka korianderblad
  • 1 st röd chili
  • 1 dl hackade jordnötter
  • 140 g glasnudlar

Gör så här

Dressing
Nudelsallad

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

Publicerad: 6 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Karoline Jönsson

Karoline Jönsson

Publicerad: 6 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept maj 22, 2025

Vegetariska vietnamesiska pannkakor – Bánh Xèo

De här vietnamesiska pannkakorna är härligt krispiga och fyllda med en mix av tofu, böngroddar och annat gott. Ta en bit pannkaka och fyllning. Lägg i ett salladsblad tillsammans med färska örter och doppa i dippsåsen. Ät!

Recept maj 20, 2025

Vegetariska kebabspett

Recept maj 14, 2025

Krämig rödbetspasta på 3 ingredienser

Recept maj 5, 2025

Krispiga nudelpannkakor med röd curry

Recept april 30, 2025

Asiatisk bowl med tofu, gurksallad och srirachamajo

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.