Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Tomat- och spenatpaj med ost

Tomat- och spenatpaj med ost

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
En härlig vegansk paj utan varken ägg eller mjölk. Fylld med grönsaker som lök, körtsbärstomater och bladspenat.

Liknande recept

Sparrisgalette med citron och dill

Sparrisquiche med tofu

Kibbeh - fyllda bulgurjärpar

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 3 dl dinkelmjöl
  • 0.75 dl rapsolja
  • 0.5 dl vatten
  • 0.5 st purjolök
  • 1 st gul lök
  • 250 g körsbärstomater
  • 100 g bladspenat
  • 1.5 msk grönsaksbuljongpulver
  • 2 tsk torkad oregano
  • 1.5 tsk örtsalt
  • 2.5 dl grädde
  • Vegan?

    Det finns flera växtbaserade alternativ till grädde, oftast baserade på havre- eller soja. Leta efter osötade varianter (alltså inte de som är gjorda för att vispas). Finns i kyldisken.

  • 200 g ost
  • Vegan?

    Det finns många växtbaserade ostar att välja mellan. Vissa med mer smak, andra med mindre. Vissa smälter bättre, andra sämre. Smaka dig fram till din favorit. Finns i vegodisken.

  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Receptkreatör

Kina Svantesson och Carl Houbaer

Kina Svantesson och Carl Houbaer

äggfriäggfrittgrönsakspajmjölkfrimjölkfrittpajveganveganskvegetariskvegopaj

Publicerad: 22 november, 2014

Uppdaterad: 8 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Kina Svantesson och Carl Houbaer

Kina Svantesson och Carl Houbaer

äggfriäggfrittgrönsakspajmjölkfrimjölkfrittpajveganveganskvegetariskvegopaj

Publicerad: 22 november, 2014

Uppdaterad: 8 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept mars 10, 2025

Sparrisgalette med citron och dill

Den här pajen med sparris och citron är en riktig 10-poängare. God, snygg och lättlagad: Vad mer kan man önska?

Recept mars 4, 2025

Sparrisquiche med tofu

Recept februari 27, 2025

Kibbeh – fyllda bulgurjärpar

Recept februari 26, 2025

Spenatpiroger – fatayer sabanekh

Recept februari 25, 2025

Vegetarisk paj med tofustanning

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.