Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegetarisk pizza med gorgonzola och päron

Fotograf: Mattias Kristiansson

Vegetarisk pizza med gorgonzola och päron

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Här kommer en smältande god pizza med gorgonzola, päron och valnötter. Klar på 15 minuter!

Liknande recept

Färggrann potatissallad

Italiensk potatispaj

Turkiska linsbiffar - mercimekli köfte

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 1 st kyld pizzadeg
  • 100 g grön- eller blåmögelost
  • Växtbaserat?

    Det finns flera växtbaserade alternativ till blå- och grönmögelostar. Dels dessertostar med äkta mögel eller hårdostar med smak av mögelostar. Leta i välsorterade matbutiker.

  • 1 st päron, tunt skivat
  • 1 näve hackade valnötter
  • olivolja

Gör så här

Tillagning
gorgonzolagrönmögelpäronpizzavalnötterveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 10 maj, 2021

Uppdaterad: 20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
gorgonzolagrönmögelpäronpizzavalnötterveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 10 maj, 2021

Uppdaterad: 20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept augusti 27, 2025

Färggrann potatissallad

Maträtter med färg piggar upp på ett fint sätt. Ännu bättre är det när den vackra maten dessutom är god och lätt att ordna till, som den här potatissalladen som känns som ett riktigt löfte om vår. Servera med bröd och smör eller kanske till vårens första grillfest utomhus.

Recept augusti 25, 2025

Italiensk potatispaj

Recept augusti 25, 2025

Turkiska linsbiffar – mercimekli köfte

Recept augusti 19, 2025

Jättepirog med gröna linser

Recept augusti 14, 2025

Nordisk oliv

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.