
Nordisk oliv
Ingredienser
4 port
-
2 kg plommonkart
-
20 st torkade kvanneblad
-
1 st torkad chili, krossad, eller 2 tsk chiliflakes
-
1 tsk torkad rosmarin
-
5 st lagerblad
-
15 st svartpepparkorn
Lag
-
9.5 dl kallt vatten
-
0.5 dl äppelcidervinäger
-
4 msk salt
Gör så här
Receptkreatör

Vildplockat kokboken
Vildplockat kokboken (Natur & Kultur) av Niki Sjölund och Lena Flaten är en guldklimp när det kommer till vildplockade växter och svampar. Lägg därtill spännande recept att använda allt till.
Receptkreatör

Vildplockat kokboken
Vildplockat kokboken (Natur & Kultur) av Niki Sjölund och Lena Flaten är en guldklimp när det kommer till vildplockade växter och svampar. Lägg därtill spännande recept att använda allt till.