Kokosris
Ingredienser
6 port
-
400 g jasminris
-
1 st rödlök, finhackad
-
2.5 msk kokosolja
-
2 st vitlöksklyftor, pressade
-
1.5 cm ingefära, finhackad
-
2 st röda paprikor, finhackade
-
1 st habanero, finhackad
-
1 st lagerblad
-
1 tsk gul curry
-
1.5 tsk torkad timjan
-
1 tsk riven muskotnöt
-
1 tsk salt
-
2.5 dl kokosmjölk
-
2.5 dl vatten
-
1 st grönsaksbuljongtärning
-
1 msk strösocker
-
0.5 klyfta rödkål
Gör så här
Receptkreatör
Zoe Alakija
Afro Vegan
I kokboken Afro Vegan – familjerecept från ett brittiskt-nigerianskt kök (Hoxton Mini Press) delar Zoe Alakija med sig av vackra bilder och fantastisk vegansk mat med smaker från Nigeria. Det är allt från klassiker till nya fusionrätter i en färgglad blandning. Beställ boken på Adlibris eller Bokus.
Receptkreatör
Zoe Alakija
Afro Vegan
I kokboken Afro Vegan – familjerecept från ett brittiskt-nigerianskt kök (Hoxton Mini Press) delar Zoe Alakija med sig av vackra bilder och fantastisk vegansk mat med smaker från Nigeria. Det är allt från klassiker till nya fusionrätter i en färgglad blandning. Beställ boken på Adlibris eller Bokus.