
Meny: Sveriges största vegetariska ”kräftskiva”
12 augusti, 2019
Vi vill visa att man visst kan hålla liv i trevliga högtider utan att äta djur. Att man kan njuta av förödande god mat, umgås, skåla glatt och ha det roligt även om man väljer att äta vegetariskt eller veganskt.
När: 23 augusti, kl. 18.00-01.00
Var: Junibacken på Djurgården i Stockholm
Vid ankomst
– 2 glas cava eller alkoholfritt
– snittar med kronärtskockröra med tångkaviar
– snittar med kantarell, färskost och friterad persilja
Buffé
– 3 dryckesbiljetter (vin/öl/alkoholfritt)
–
snaps att köpa till för de som vill
– Kokta kronärtskockor med dill, citron och vin
–
Krämig svamppaj
–
Smördegspizza med spenat, picklad rödlök och smulad vegansk fetaost
– Tångkaviarsås
– Örtig pesto
– Tomat- och dilldipp
– Bröd och knäckebröd
– Grönsallad
Dessert
– Hallon- och mandeltårta med italiensk maräng, hallonmousse och kanderade mandlar
Har du några allergier eller andra meddelanden till köket, fyll i det i meddelandet i kundkorgen.
(VEGO och Junibacken älskar barn men denna fest är för vuxna över 18 år).
Välkommen! / Mattias Kristiansson, Chefredaktör VEGO