
Bakade auberginer med julkryddad tomatragu
Ingredienser
4 port
-
4 st aubergine
-
4 msk olivolja
-
2 tsk stötta fänkålsfrön
-
0.5 tsk salt
-
2 krm svartpeppar
-
1 dl rostade hasselnötter
Tomatragu
-
5 st tomater
-
1 st gul lök
-
4 st vitlöksklyftor
-
1 stjälk stjälkselleri
-
2 st lagerblad
-
2 st stjärnanis
-
0.5 dl olivolja
-
2 dl torrt vitt vin
-
400 g kokta små vita bönor
-
1 dl hackad dill
Gör så här
Receptkreatör

En grön jul
I Malin Landqvists bok En grön jul (Max Ström) bjuds det inte bara på mat till julbordet, utan till hela vintern. Här finns varmrätter, bakat, plockmat, desserter, nyårsmat och annat gott som du kan njuta av i drivor.
Receptkreatör

En grön jul
I Malin Landqvists bok En grön jul (Max Ström) bjuds det inte bara på mat till julbordet, utan till hela vintern. Här finns varmrätter, bakat, plockmat, desserter, nyårsmat och annat gott som du kan njuta av i drivor.