
Billig indisk spenatdal – Palak dal
Här kommer en billig och enkel indisk dal med linser och spenat. Klar på 20 minuter och god med chapati eller ris.
Ingredienser
4 port
-
3 dl moong dal
-
0.5 tsk gurkmeja
-
1 liter vatten
Tadka
-
1 msk neutral olja
-
1 tsk hel spiskummin
-
1 st lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 msk ingefära
-
2 st grön chili
-
1 st tomat
-
200 g spenat
-
1 tsk salt
Servering
-
4 portioner ris
Gör såhär
Tadka
Receptkreatör

Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.
Receptkreatör

Green India
Det här är den perfekta kokboken för alla som älskar indisk mat och smaker. Här får du 200 vegetariska recept på rätter som många känner till men även många andra klassiker från runt om Indien. En kul upptäcktsresa i ett land som har så mycket mer att erbjuda matmässigt än vad många kanske tror.