Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Bräserad tofu med tranbär och apelsin

Fotograf: Jim Franco

Bräserad tofu med tranbär och apelsin

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Varm, rostad tofu, rubinröda tranbär och apelsin fullkomligt exploderar av smaker i denna vackra rätt. Det här är en favorit, både till Thanksgiving och jul och har förts vidare till många vänner genom åren.

Liknande recept

Asiatisk bowl med tofu, gurksallad och srirachamajo

Bräserad tofu

Turkisk pasta med paprikasmör

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 2 msk olivolja
  • 2 st schalottenlökar
  • 2.5 dl vatten
  • 2.5 dl färska eller frysta tranbär
  • 2 st apelsiner, rivet skal och saft
  • 2 msk agavesirap
  • 2.5 dl vitt vin
  • 1 tsk flingsalt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 0.5 tsk arrowrot utrört i 2 msk vatten
  • 400 g tofu
  • 1 kvist timjan

Gör så här

Receptkreatör

Joy Pierson, Angel Ramos och Jorge Pineda

Joy Pierson, Angel Ramos och Jorge Pineda

Vegan Holiday Cooking

Vegan Holiday Cooking

thanksgivingtofutranbärveganveganskvegetarisk

Publicerad: 22 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Joy Pierson, Angel Ramos och Jorge Pineda

Joy Pierson, Angel Ramos och Jorge Pineda

Vegan Holiday Cooking

Vegan Holiday Cooking

thanksgivingtofutranbärveganveganskvegetarisk

Publicerad: 22 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept april 30, 2025

Asiatisk bowl med tofu, gurksallad och srirachamajo

Det här är en perfekt rätt för tofutvekare. Först river du tofun och steker sedan den i olja så att den får fint med färg. Sen tillsätter du en enkel sås med asiatisk touch som ger smak på ett kick. Servera med gurksallad, srirachamajonnäs och ris.

Recept mars 28, 2025

Bräserad tofu

Recept mars 28, 2025

Turkisk pasta med paprikasmör

Recept mars 10, 2025

Japansk sobanudelsallad

Recept mars 10, 2025

Bakad potatis med vegetarisk Skagenröra

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.